Project omschrijving

HD Printen op glas – hoe persoonlijk wilt u het hebben?

Naast het strakke, tijdloze glas dat wij in vele kleuren kunnen emailleren of lakken, kan het zijn dat u voorkeur heeft voor uw eigen HD Printen op glas. Niet zo gek, want de kwaliteit is inmiddels zo hoog, dat het beeld, zonder pixelblokjes, vloeiend en haarscherp op uw glaspaneel of achterwand overgebracht wordt. Werkelijk een fraaie aanvulling op uw stijlvolle interieurwensen.  Het is mogelijk, samen met u, een favoriete afbeelding uit te kiezen uit onze eigen collectie. Daarnaast heeft u mogelijk een foto uit uw eigen collectie, dat is natuurlijk nog persoonlijker.

De techniek van HD Printen op Glas – duurzaam en waterbestendig

Met de kleurige HD Printen op Glas techniek kunt u elke foto of een bepaald patroon of raster op uw achterwand laten aanbrengen. Wij dachten zelf aan de keuken of in uw badkamer, maar het kan ook zijn dat u een afscherming naar uw woonkamer wenst voor extra privacy, met een knipoog. De HD Print op glas techniek is waterbestendig zodat u niet bang hoeft te zijn voor een spatje! Ook hier geldt dat het glas dat we gebruiken voor uw HD Printen op Glas gemaakt is van gehard, gelaagd glas dat in verschillende diktes geleverd kan worden, altijd passend bij de door u gewenste grootte en toepassing. Wilt u eens een voorbeeld bekijken van de prachtige HD Printen op glas panelen die wij al hebben uitgevoerd, dan nodigen wij u daarvoor graag uit in onze showroom. […lees meer]

Vraag direct uw offerte aan

Design Voorbeelden

HD printen op glas
HD printen op glas
HD printen op glas

 

HD Printen op Glas van Nostalgie tot Ultramodern

Denk je eens in, de mogelijkheden voor HD Printen op Glas zijn echt onuitputtelijk. Met een dierbare oude foto, gestileerd patroon, of een pakkende levensspreuk of recept van uw favoriete keukenchef, maakt u uw glazen achterwand tot een echte blikvanger. Dat maakt het toepassen van HD Printen op Glas zo aantrekkelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos, keert u de oude schoendoos met foto’s vast om! Met HD Printen op Glas komt het allemaal weer tot leven. Wij kunnen uw vectorbestanden of fotomateriaal (liefst hoge resolutie) in onze software verwerken en u de resultaten gelijk tonen. Hoe fraai is dat!