Project omschrijving

Uw glazen douchedeur door ons voor u op maat gemaakt

Een glazen douchedeur geeft elke badkamer het gevoel van extra ruimte en laten het licht vrij spel.  Of het nu gaat om inbouw van uw douche, het creëren van een ruime inloopdouche van glas of een luxe glazen spa, elke glazen douchedeur op maat is mogelijk. U kunt kiezen uit 8*mm dik gehard gelaagd glas, voorzien van bij voorbeeld een matglaszone voor privacy, extra helder glas en natuurlijk onderhoudsvrij glas, voorzien van een speciale beschermende behandeling voor deze weldadige douches. Met de Clearsheet coating beschermt u het glas van uw douche achterwand of uw douche deur tegen kalkaanslag, veroorzaakt door hard water, of aanslag van restjes zeep of shampoo. Niet schrobben maar heerlijk relaxed genieten van uw hoogwaardige douche, zo garanderen wij jarenlang plezierig en onderhoudsvrij gebruik.

Glazen douches onzichtbaar UV verlijmd

Uiteraard wilt u de strakke en uiterst gladde eigenschappen van uw douche optimaal benutten. Met het UV verlijmen van onze glazen douches bereikt u niet alleen een optisch fraai effect, zonder beperking door profielen, maar krijgt u een ook megasterke verbinding van de elementen van deze douches. Met deze innovatieve techniek van het UV verlijmen heeft u onbeperkte transparantie van uw douches en een optimaal ruimtelijk gevoel. […lees meer]

Vraag direct uw offerte aan

Design Voorbeelden

extra heldere glazen douche
extra heldere glazen douche, met G- Greep
Schuifdeur met G- Greep
12 mm extra helder glazne wandje
stoomcabine uit extra helder glas
Extra heldere douche in RVS Beslag
wij werken zonder stabilisatoren
hoogwaardige chromen glasklemmen en stukken
Karl Loggen Chroom scharnier
in de moeilijkste ruimten maken wij douches op maat
extra heldere douche, Matrixline
extra heldere glazen douchedeuren
chromen deurknoppen in alle soorten en maten
wij engineeren en ontwerken, tekenen en voeren uit, alles geheel naar maat
chromen glas-glas scharnier in combinatie met klemprofiel
motieven aanbrengen door middel van laserstralen
Messing deurknop, glanzend verchroomd
extra helder glas, geen stabilisatorstang
gezandstraalde motieven

.

De nieuwe blackline serie – diverse scharnieren, klemmen en deurknoppen (type Milano Original) toegepast in deze badkamer.

Douches in alle kleuren

De keuze in douches hangt alleen maar van uw eigen smaak af. De glazen wand van onze douches kunnen wij voor u emailleren of lakken. Van basiskleur tot en met RAL of de NCS kleurenwaaier.  De keuze aan kleuren voor uw glazen douchedeur of douche cabine is eindeloos. Als standaard bieden wij u de gekleurde gelakte achterwand van gehard glas aan, maar wie weet kiest u voor achterwanden voorzien van uw eigen HD Print zodat u zich weer even op vakantie waant tijdens uw dagelijkse douches.

Persoonlijke glazen douches

U maakt uw douche persoonlijk met een unieke achterwand, uitgevoerd met uw eigen HD fotoprint op glas. Voor wie iets bijzonders wenst om zijn douche of badkamer nog mooier te maken is een HD fotoprint op de glazen douche wand een fraaie optie. Uw eigen foto, of een foto uit onze collectie? De kwaliteit van de HD prints is zo hoog dat de pixels amper met het blote oog te zien zijn. De prints zijn natuurlijk waterbestendig en daarmee ideaal voor uw badkamer. Wij tonen u graag onze voorbeelden met fotoprints voor glazen douchewanden ter inspiratie.

Glazen douches veiligheid voorop

De douche wanden en  deuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas, minimaal 8 mm dik. In uw douche of glazen douche deur kunt u een stevige handgreep of een elegante uitsparing in het glas laten aanbrengen. Bij het bespreken en inmeten  hebben we altijd oog voor uw veiligheid en comfort. Waar nodig kunnen wij u adviseren op het aanbrengen van extra grepen, antislip, voor veilig houvast of het toevoegen van een handig rekje of ophanghaakje voor uw handdoek. U heeft alles onder handbereik om uw douche tot een veilige en comfortabele ruimte te maken, waarin het heel plezierig toeven is.