Project omschrijving

deur in aluminium frame

Een glazen deur in aluminium kozijn:  de ultieme combinatie van design en functionaliteit!

Slanke, modern uitgevoerde aluminium profielen geven u de vrijheid  om bijna elk ontwerp aan te geven en uit te laten voeren. Een maatwerk glazen deur in aluminium frame kan moeiteloos worden toegepast onder een schuin dak. Bij grote framehoogtes en in situaties waarbij beveiliging tegen doorvallen een rol kan spelen. Zo’n fraaie glazen deur  kan worden uitgevoerd in gehard en/of gelaagd glas, of voorzien van melkglas vanaf 8 mm dikte, afhankelijk van de maatvoering. Daarnaast kunt u kiezen voor gekleurd glas, maar ook van  extra helder glas.

Een glazen deur in aluminium kozijn – zou dat wat voor mij zijn?

Of het nu gaat om verbetering van uw privé woning, uw werkomgeving of renovatie van uw ontvangstruimtes, uw nieuwe glazen deur in aluminium kozijn zorgt voor  functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid passend in elk kozijn. Neem gerust een kijkje bij één van onze voorbeelden op deze site, of kom langs in onze showroom voor een persoonlijk, vakkundig advies op maat. […lees meer]

Vraag direct uw offerte aan

Design Voorbeelden

glazen-deur-in-aluminium-frame

Een glazen deur in aluminium kozijn verbindt stijl en comfort

De glazen deur in aluminium frame wordt vaak toegepast in renovatie-, nieuwbouw- en verbouwingen omdat het aluminium zich moeiteloos aanpast aan elke omgeving. U kunt voor uw  deur kiezen uit alle RAL kleuren en RVS look profielen.  Dat garandeert optimale lichtopbrengst in uw woning. Een kamer die afgesloten en donker was, wordt met een glazen deur in aluminium kozijn weer bij uw huis betrokken en vergroot zo de waarde van uw woning. De aluminium profielen zijn bijzonder aantrekkelijk vormgegeven en voldoen aan de strengste NEN normen op het gebied van wind- en waterdichtheid.

Het glas van uw perfect op maat gemaakte glazen deur in aluminium kozijn kan allerlei eigenschappen hebben. We leveren alle soorten hardglas, maar ook het Dutch Privacy Glass is zonder meer toepasbaar. Een glasheldere deur die op commando mat wordt, dat is pas cool!