Project omschrijving

Een glazen aanrechtblad is stijlvol

Waarom krijgt een keuken voorzien van een glazen aanrechtblad zoveel bewonderende blikken? Dat komt misschien wel door de vele goede eigenschappen zoals krasvast, waterbestendig en zo goed schoon te maken. Onze glazen aanrechtbladen zijn in ieder geval gemaakt van thermisch gehard glas dat hittebestendig is en zich laat uitvoeren in vele variaties. U kunt de glazen aanrechtbladen bestellen in mat, gepolijst, extra helder glas, of in alle denkbare (RAL) kleuren. Ze komen in ieder geval superstrak te liggen!

Onze glazen aanrechtbladen passen perfect

De uitsparingen voor uw gootsteen of kookplaat worden precies door onze vakmensen ingemeten en in de fabriek vooraf aangebracht in de aanrechtbladen, exact volgens de maten van uw kostbare inbouwapparatuur. Na controle worden de glazen aanrechtbladen zorgvuldig verpakt en op afspraak bij u bezorgd en gemonteerd. Met een bijpassende glazen achterwand zorgt uw glazen aanrechtblad in uw nieuwe of gerenoveerde keuken voor een trendy uiterlijk. […lees meer]

Vraag direct uw offerte aan

Design Voorbeelden

Glazen aanrechtblad
Glazen aanrechtblad
Glazen aanrechtblad
Glazen aanrechtblad
Glazen aanrechtblad
Glazen aanrechtblad
Glazen aanrechtblad

Een glazen aanrechtblad geeft uw keuken een designer look

Een keuken is een plek waar u vele uren doorbrengt, Dan moet het uiterlijk en inrichting ook helemaal naar uw smaak zijn. Een glazen aanrechtblad kan op vele manieren toegepast worden. U kunt kiezen uit vele soorten glas, van basisglas tot extra helder glas. De achterzijde van het glas kunnen wij voor u emailleren of lakken, gelang uw keuze en uw budget. Het gewone heldere glas van de aanrechtbladen toont de typisch groene tint die u meteen herkent. In combinatie met bij voorbeeld wit glas in de achterwand komt uw glazen aanrechtblad extra tot zijn recht, een extra mooi effect.

Een glazen aanrechtblad als verbinding met uw living

U kunt uw keuken naadloos integreren met uw woonkamer door hetzelfde glas van uw glazen aanrechtblad door te voeren op een uitnodigende glazen tafel en, als summum van luxe, hetzelfde glas toe te passen in het kookeiland. Daarmee wordt de ruimtelijke werking nog meer versterkt.

Kies uw glas met zorg

Eerlijk is eerlijk, een glazen aanrechtblad is iets kwetsbaarder. Zet daarom altijd een onderzetter onder uw hete pannen en snij uw stokbroodje op een houten plank. Glas houdt niet van zure, agressieve schuurmiddelen, maar laat zich graag met een zacht sopje afnemen. Een droge doek om het oppervlak van uw glazen aanrechtblad op te wrijven en klaar!