Project omschrijving

Steel Design glas

Dutch Glass Design is continu aan het innoveren.

Zo presenteren wij nu de Dutch Steel Design ® deuren en wanden met het uiterlijk van stalen deuren en puien, maar vervaardigd uit veel lichter en duurzamer aluminium. De keuze is overweldigend. Dutch Steel Design deuren zijn verkrijgbaar als taatsdeur, pendeldeur en aanslagdeur, al dan niet in een bijpassend metalen kozijn. Met bijpassende grepen in dezelfde stijl en uitgevoerd met sluitmagneten, waardoor de deur “kleeft” op zijn positie maar geruisloos wordt “losgelaten” wanneer er weinig druk wordt uitgevoerd.

Alles is mogelijk

Iedere indeling is mogelijk, iedere maatvoering is mogelijk en er zijn vele kleuren leverbaar. Dus niet alleen de bekende zwart variant is leverbaar, maar ook blank alumium, brons kleurig gemoffeld en zelfs messing geborsteld, uitermate chique en met alle eerder omschreven mogelijkheden.

In onze showroom vindt u het mooiste voorbeeld, een grote taatsdeur van 1200 x 2650mm, geplaatst in een zogenoemd spaceframe, waardoor deze deur van alle kanten bewonderd kan worden. Aan iedere kant is een verschillende greep gemonteerd zodat u direct uw keuze kunt maken en kunt zien hoeveel mogelijkheden er zijn.

Dutch Glass Design verzorgt het gehele traject: engineering en inmeten, productie van de deuren en wanden en de installatie ter plaatse, u wordt volledig ontzorgd.

De prijzen zijn concurrerend en de levertijd te overzien: maximaal 5 weken na inmeten komen wij de deur(en) bij u monteren. […lees meer]

Vraag direct uw offerte aan

Design Voorbeelden

Dutch Steel Design