Project omschrijving

ClickitUp® Windscherm/ Balustrade

ClickitUp® het revolutionaire balkon en terras balustrade systeem, met ingebouwd windscherm! Van een uiterst strak uitgevoerde en veilige balustrade tot een perfect windscherm met slechts één handdruk….

ClickitUp® wordt vervaardigd uit glas en aluminium, is dus gewoon onderhoudsvrij, waar u het ook toepast! Het windschermgedeelte wordt –tot wel een hoogte van 1.90 meter omhoog gestuwd door 2 gesynchroniseerde gasveren, die volledig onderhoudsvrij zijn weg gebouwd in de aluminium balusters.

Toepassingen

Afhankelijk van de gekozen uitvoering kunt u ClickitUp® toepassen als terrasafscheiding met windscherm, bij restaurants en hotels, of op iedere plek waar u lekker beschut uit de wind wilt kunnen zitten.

ClickitUp® Balcony

Daarnaast kunt u ClickitUp® in de “Balcony” uitvoering toepassen als doorvalveilige balustrade tot op grote hoogten. Ook hier blijft het uitschuifbare gedeelte tot 1,9 mtr boven uw balkonvloer uit rijzen, waardoor u heerlijk in de luwte van de zon kunt genieten, hoe hoog uw balkon zich ook bevindt!! ClickitUp® Balcony is getest volgens de europese norm EN 12600: 2002 en uiteraard voorzien van een CE keurmerk.

ClickitUp® Inside

Met ClickitUp® “inside”, plaatst u eenvoudig dit beweegbare windscherm binnen uw bestaande balkon, zodat u geen dubbel balustrade plaatst en de onderliggende constructie normaal kunt benutten.

ClickitUp® Door

Door middel van ClickitUp® Door kunt u zelfs een deur opnemen uw balustrade/ windscherm, zodat u bijvoorbeeld vanaf de steiger zo uw boot kunt instappen.[…lees meer]

Vraag direct uw offerte aan

Design Voorbeelden

ClickitUp Inside uitgeschoven
Dutch Steel Design
ClikitUp® Inside ingeschoven
ClikitUp® Inside uitgeschoven
ClikitUp® Inside uitgeschoven

“ClickitUp® is meer dan een glasbalustrade. In de verhoogde stand werkt ClickitUp® als windscherm.”

ClikitUp® Inside ingeschoven
ClikitUp® Inside uitgeschoven

Een in hoogte verstelbare glasbalustrade met een glashelder uitzicht

ClickitUp® is meer dan een glasbalustrade. Op een winderige dag kunt u de bewegende sectie van de glasbalustrade met een drukontgrendeling ontgrendelen. In de verhoogde stand werkt de balustrade als weer- en windscherm.

ClickitUp® beschermt de gasten van een restaurant tegen weer en wind en maakt het buitenterras tot een heerlijke plek om te vertoeven. Meer uren per dag én per jaar. Bent u wat huiselijker ingesteld, dan zorgt de in hoogte verstelbare glasbalustrade voor een langer en aangenamer buitenseizoen met familie, vrienden en bekenden.

ClickitUp® is verkrijgbaar voor op de begane grond (ClickitUp®Standard), voor op een balkon/terras (ClickitUp®Balcony) en voor achter een bestaande balustrade (ClickitUp®Inside). ClickitUp®Standard en ClickitUp®Balcony zijn verkrijgbaar als vaste glasbalustrade. Ga voor meer informatie over de in hoogte verstelbare glasbalustrade naar ons contactformulier.