Project omschrijving

Balustrade van glas

Een balustrade van glas maakt de architect in u los. De combinatie van veiligheid door afscherming met sterke, lichtdoorlatende glazen balustrades geven uw loft, uw trappenhuis, buitenterras, balkon, of wellicht uw vide de sobere architecturale uitstraling die u wenst. Een balustrade van glas vergroot uw woning.

Balustrade  van veiligheidsglas

Een balustrade van glas kan geheel transparant uitgevoerd worden, of voorzien van matglas, gecombineerd met strak roestvrijstaal. Of het nu gaat om een gebogen of rechte balustrade, met gehard, gelaagd glas, gekleurd of gezandstraald glas,  zij vormen altijd een duurzame,  fraaie aanvulling op uw interieur.

Denkt u aan maatwerk gebogen glazen balustrades?

Wij voeren het voor u uit! Of het nu gaat om het leggen van verbinding met de andere delen van uw huis, het veilig en transparant begrenzen van uw balkon, een glasbalustrade maakt elke inrichting extra aantrekkelijk. Zelfs de combinatie met een glazen trap of beloopbare glazen vloer hoort tot de mogelijkheden. […lees meer]

Vraag direct uw offerte aan

Design Voorbeelden

Glazen balustrade
Balustrade van glas, glazen balustrade
ClickitUp-balustrade
glazen-balustrade-langs-trap
Trap balustrade van glas

Elke glazen balustrade zijn eigen ontwerp in 3D

Glas is speels en fascinerend, of het nu binnenshuis of buiten wordt toegepast. Dat hoge balkon waar altijd wind omheen speelt, maar wel een uniek uitzicht biedt over de stad, wordt met een glazen balustrade onderdeel van uw woning waardoor  u  beschut kunt genieten van het fraaie panorama. Zo duren de zwoele zomeravonden extra lang! Laat uw ontwerp moeiteloos uitvoeren in combinatie met RVS omlijstingen.  Het begint met een precieze meting en uitzoeken van de meest perfecte materialen, zichtbaar gemaakt in onze 3D ontwerpsoftware, of op papier met een exacte tekening.  Dat maakt onderdeel uit van onze prijsbewuste offerte waarin wij uw maatwerk balustrades precies omschrijven.  Waar gewenst kan speciale LED verlichting worden toegepast, voor een mooi verlicht eindresultaat.  Na uw goedkeuring wordt het ontwerp in productie genomen. Door onze manier van werken weet u vooraf precies hoe fraai uw balustrade wordt uitgevoerd en tegen welke kosten. Wel zo transparant!