Dutch Glass Design valt onder de zogenaamde noemer Interieurglas handel. Hiervoor werkt Dutch Glass Design zeer nauw samen met MWE en andere partners. Wij zijn gevestigd in Vogelenzang en werken in Haarlem en omstreken, denk hierbij aan Amsterdam, Bloemendaal, Heemstede, maar ook richting de bollenstreek, Noordwijk, Leiden en Den Haag.

Interieurglas

Dutch Glass Design is specialist op het gebied van interieurglas. Glazen deuren in veel variëteiten tot aan automatisch schuivende glazen deuren en designdeuren toe. Glazen wanden, inloopdouches, keuken achterwanden, aanrechtbladen, HD printen op glas. Ook beloopbaar glas, glazen balustrades, glazen trappen, glazen vloeren van gehard en of gelaagd glas, dus veilig. Op maat geleverd en vakkundig geplaatst. Overal in Nederland.

Interieurglas projecten

Dutch Glass Design is er voor de particulier met grote en kleine opdrachten. Maar ook grote projecten in interieurglas pakken wij voortvarend aan. Wij hebben de beschikking over zeer capabele projectengineers en professionele Autocadtekenaars. Wij ontwerpen mee in de aanloopfase en komen met praktische oplossingen, we noemen onszelf niet voor niets “glassarchitects”. Met oog voor uw budget en uw wensen op het gebied van toegankelijkheid, praktische bruikbaarheid en schoonheid participeren wij altijd volledig in uw interieurglasprojecten.

Iedere project krijgt de aandacht die het verdient, van glazen keuken achterwand tot glazen façade van 20 meter lang en 5 meter hoog, we hebben het al eens gemaakt en die ervaring kunt u gebruiken!

Interieurglas Haarlem en omstreken